Priser hos Kiropraktorhuset Slagelse

Kiropraktisk behandling er en del af sundhedsstyrelsen. Kiropraktorerne er i dag autoriserede. Det sikrer dig, at kun kiropraktorer, der opfylder de uddannelsesmæssige krav til at blive autoriserede af Sundhedsstyrelsen, har ret til at kalde sig kiropraktorer.

Offentlig Sygeforsikring

Den Offentlige Sygesikring yder tilskud til behandling hos kiropraktoren. Det sker nøjagtig som hos lægen ved at patienten kvitterer for behandlingen, ved at vise sygesikringsbeviset ved hver konsultation. Patienten betaler sin andel af regningen til kiropraktoren, der afregner den enkelte patients tilskud direkte med Sygesikringen. Er du medlem af sygeforsikringen “Danmark” yder denne forening også tilskud til kiropraktisk behandling.

DER KRÆVES INGEN LÆGEHENVISNING FOR TILSKUD

Honorarer og tilskud pr. 1. oktober 2022: Ifølge Landsoverenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker. Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark. INGEN VENTETID!! Vi ved at også du har en travl hverdag. Derfor bestræber vi os på at overholde tiderne, så du ikke skal vente. Vi har for det meste tider samme dag, eller senest dagen efter. Der kan selvfølgelig forekomme perioder, hvor dette ikke er muligt pga ferie, sygdom osv.
Husets fysioterapeut står klar til at vejlede dig. Fysioterapeuten har ikke overenskomst med sygesikringen, men priserne for behandling og rådgivning er næsten de samme som ved fysioterapeuter med ydernummer. Og så er ventetiden MEGET kortere. Vi samarbejder med mange sundhedsordninger, der dækker for behandling uden ydernummer. Der ydes tilskud til behandlinger, hvis du er medlem af Danmark.
Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder dybdegående fysiurgisk massage, der virker ved at gennemarbejde hver eneste muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning, af musklerne medfører øget blodgennemstrømning i det masserede område. Derved stimuleres kredsløbet, og endorfin (kroppens naturlig morfin) udskilles for dermed at nedsætte smerten. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppens udskilning af affaldsstoffer øges, hvilket medfører større bevægelighed.
CHOKBØLGE-behandling i Slagelse Behandlingen kan anbefales ved længerevarende smerter i og omkring led, sener, ledbånd, ledkapsler og muskler og ved smertefulde ardannelser efter skader eller operationer. Specifikt: Hælspore Akillessene lidelser Skinnebensbetændelse Springerknæ Løberknæ Osgood-Schlatters syge Trochanter Bursit Tennis-, golf- og musearm Biceps- og supraspinatus-tendinit Frossen skulder Kalkskulder