Chokbølgebehandling i Slagelse

Vi tilbyder chokbølgebehandling hos Kiropraktorhuset i Slagelse. 

Chokbølgebehandling i Slagelse - 4200 Vestsjælland

Teknik ved chokbølgebehandling

Vi har, siden 2007, kunnet tilbyde Chokbølgebehandling (ESWT) for en række overbelastningsskader. Vi bruger moderne, avanceret udstyr, som indbefatter både tryk- og chokbølgebehandling. Hver for sig giver disse to metoder fine resultater på ovennævnte problemer, men i kombination har de exceptionel effekt. Teknologien i behandlingen stammer fra nyrestensknuseren. Elektromagnetisk energi genereres og sendes ind i vævet i en dybde svarende til det beskadigede væv.

Teori bag behandlingen:

Tryk- og Chokbølgerne stimulerer blodcirkulationen, og det er således påvist, at de kan udløse nydannelse af blodkar. Bølgerne nedsætter smerteoplevelsen og medvirker til at bryde ”den onde cirkel” af smerte-spænding-smerte. Hæmmende og smertende forkalkninger nedbrydes. Endelig sprænges stive, degenererede celler, hvorved en ophelingsproces sættes i gang. Afhængig af skadesområde og -art suppleres behandlingen med aflastning, indlæg, genoptræning m.m.

Resultater ved chokbølgebehandling

Behandlingen er udbredt i flere lande og der foreligger en række opgørelser, som viser positive resultater i 70-90% af tilfældene i ovennævnte kategorier. Det skal her bemærkes, at mange af disse patienter, havde før behandling med ESWT prøvet andre metoder uden resultat. Som et ekstra plus: Metoden er bivirkningsfri. De eneste kendte forbigående bivirkninger er rødme, hævelse og let forøget ømhed i 2-3 dage efter den indledende behandling. Baggrundsmateriale kan findes på: http://www.shockwavetherapy.ca/about_us.htm

Behandlingsforløbet ved chokbølgebehandling

Behandlingen udføres af klinikkens behandlere. Behandlingen varer ca. 20 min. Der lægges et tykt lag gel på huden, hvorefter apparatets bløde sonde placeres over det beskadigede område. Under behandlingen kan man mærke små slag eller bølger ned i vævet.

I starten af behandlingen er der oftest smerter, som gradvist aftager. Efter behandlingen kan man bevæge sig rundt som før. Det tilrådes dog, at man ikke opsøger smertegivende aktiviteter efter hver behandling. Opfølgende behandling nødvendig efter en uge. Er der ikke tydelige positive ændringer efter 3 behandlinger, tager vi en grundig snak om patientens videre muligheder. Link: https://fitpartner.dk/

Hvad kan vi ellers hjælpe med?

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker. Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark. INGEN VENTETID!! Vi ved at også du har en travl hverdag. Derfor bestræber vi os på at overholde tiderne, så du ikke skal vente. Vi har for det meste tider samme dag, eller senest dagen efter. Der kan selvfølgelig forekomme perioder, hvor dette ikke er muligt pga ferie, sygdom osv.
Husets fysioterapeut står klar til at vejlede dig. Fysioterapeuten har ikke overenskomst med sygesikringen, men priserne for behandling og rådgivning er næsten de samme som ved fysioterapeuter med ydernummer. Og så er ventetiden MEGET kortere. Vi samarbejder med mange sundhedsordninger, der dækker for behandling uden ydernummer. Der ydes tilskud til behandlinger, hvis du er medlem af Danmark.
Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder dybdegående fysiurgisk massage, der virker ved at gennemarbejde hver eneste muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning, af musklerne medfører øget blodgennemstrømning i det masserede område. Derved stimuleres kredsløbet, og endorfin (kroppens naturlig morfin) udskilles for dermed at nedsætte smerten. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppens udskilning af affaldsstoffer øges, hvilket medfører større bevægelighed.
CHOKBØLGE-behandling i Slagelse Behandlingen kan anbefales ved længerevarende smerter i og omkring led, sener, ledbånd, ledkapsler og muskler og ved smertefulde ardannelser efter skader eller operationer. Specifikt: Hælspore Akillessene lidelser Skinnebensbetændelse Springerknæ Løberknæ Osgood-Schlatters syge Trochanter Bursit Tennis-, golf- og musearm Biceps- og supraspinatus-tendinit Frossen skulder Kalkskulder

Medarbejdere

Vores medarbejdere er dedikerede, professionelle og uddannet til at tage sig af vores klienter. 

Henrik Slott Hansen Kiropraktor Slagelse

Henrik Slott Hansen

Henrik er uddannet kiropraktor fra SDU i Odense i 2001 og har arbejdet i klinikken siden. 1. juli 2015 overtog Henrik klinikken og har siden stået for den daglige drift. Henrik har stor erfaring i at behandle babyer.

Marc Bjerre Fleury Kiropraktor

Marc Bjerre Fleury

Marc er uddannet kiropraktor fra Palmer i 1986. Han er et kendt ansigt på klinikken da han har arbejdet her alle årene. Marc har en bred erfaring indenfor behandling af hele kroppen hos unge såvel som ældre.
Maria Salgaard Elwen Kiropraktor

Maria Salgaard Elwen

Maria er uddannet fra SDU i Odense i 2015.
 
Tina Gotfred-Iversen Kiropraktor

Tina Gotfred-Iversen

Tina er et kendt ansigt i Slagelse, da hun de sidste 5 år har været kiropraktor på en anden klinik i byen.

Frederikke Stauersbøll

Frederikke er uddannet kiropraktor.

Ann Aalling

Ann er vores nye dygtige kiropraktor. Hun interesserer sig for lænd, ryg og nakke og ekstremitetsbehandlinger samt sportsskade.