Kiropraktisk behandling af babyer og børn i Slagelse

Vi har kiropraktore, der har specialiseret sig i behandling af spædbørn og børn og som er meget passioneret omkring at forebygge og behandle skader og smerter hos børn. De børnekiropraktorer som behandler børn i klinikken studerer løbende ny forskning og deltager på kurser for hele tiden at holde sig opdateret på ny viden om børn og smerter.

Kiropraktor behandlinger af babyer og børn

Kiropraktisk behandling af børn er ganske nænsom og tilpasset hver enkelt barn. Der foretages altid en grundig undersøgelse før behandling. Typisk vil behandling bestå af blide manuelle teknikker, som kan suppleres med øvelser eller rådgivning om ergonomi eller sport. Ofte skal der kun få behandlinger til, da børn reagerer hurtigt på kiropraktik.

Kolik

Ordet ”kolik” bruges til at beskrive en tilstand, hvor ellers sunde og raske spædbørn har voldsomme og vedvarende skrigeture tilsyneladende uden grund. Årsagerne til kolik kan være mange. Kontakt os for at se om kiropraktisk behandling kan hjælpe dit barn.

Skævt kranie

Et skævt kranium kan opstå, hvis barnet sover med hovedet overvejende til én bestemt side. Man kan typisk bedømme, hvorvidt der opstår hovedskævhed relativt hurtigt, og man anbefaler, at barnet kommer i behandling hurtigst muligt, helst inden barnet fylder et halvt år.

Låst nakke

Langt de fleste børn der behandles hos en kiropraktor har en favoritside eller/og som følge deraf skævt baghoved. Netop den tilstand kan skyldes en låst nakke, f.eks. som følge af kejsersnit. Derudover er det især børn der sover dårligt/uroligt, som kiropraktoren ser.

En god start på livet uden smerter

Kiropraktisk behandling kan styrke børns psykiske og motoriske udvikling

Børn og kiropraktik kan lyde skræmmende. Men hos Kiropraktorhuset har flere af vores dygtige kiropraktorer efteruddannet sig inden for behandling af børn og har stor erfaring med børn i alle aldre. Børn og unge kan i princippet opleve de samme gener fra kroppens muskler og led, som voksne.

Kiropraktorer i Slagelse

Marco
Seistrup
Frederikke
Stauersbøll
Louise Schade
Berg
Marc Bjerre
Fleury
Henrik Slott
Hansen

Symptomer hos børn, der kan afhjælpes med kiropraktisk behandling

Få svar fra kiropraktor i Slagelse

Ofte stillede spørgsmål om kiropraktor behandlinger af børn og babyer

Hvis du ikke kan finde det svar du leder efter nedenfor, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Babyer med favoritholdning/affladet baghoved reagerer godt på behandling ved kiropraktor – her vil fremgangen vise sig langsommere, eftersom der oftest også er tale om en opstået skævhed af kraniet, som gradvis skal vokse sig lige. Forældrene vil her ofte have en vigtig rolle i form af øvelser og stimulering af “ikke-favoritsiden”.

Hvis vi finder, at der ikke er noget vi kan hjælpe med, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe forældrene videre til rette sted i sundhedssystemet, ofte via egen læge og/eller sundhedsplejerske.

Nej. Erfaringen viser, at børn, der er blevet behandlet kiropraktisk, ikke føler stort ubehag ved behandlingen, men føler sig bedre tilpas, mere afslappet og mere bevægelig efter behandlingen.

Ja. Behandlingen af spædbørn og børn er tilpasset deres bløde muskler og led. Det vil sige, at behandlingen består af lette tryk, massage og blid bevægelse af led.

Nyfødte kan udsættes for en voldsom belastning under fødslen, der kan resultere i stive led og muskler. Det er vigtigt at huske på, at en fødsel er en fint koordineret proces, og sker der afvigelser fra det normale forløb , kan der være en risiko for at barnet kan få trykket kranie, nakke eller ryg uhensigtsmæssigt meget under fødslen. Dette kan resultere i smerter eller ubehag hos barnet, som f.eks. kan vise sig i form af øget gråd. Det kan være svært for forældre selv at afgøre, om barnets gråd skyldes mavepine eller f.eks. ondt i ryg eller nakke. Det er derfor en god idé at få undersøgt dit nyfødte barn hos en kiropraktor, som vil kunne afgøre dette.

Det kommer an på problemet, dit barn kommer med. Nogle gange tager det blot en enkelt behandling, andre gange kan der være tale om et forløb på 4-6 behandlinger. Uanset hvor mange behandlinger dit barn kræver, skal du kunne mærke en positiv effekt indenfor 1-2 behandlinger.

Vi bestræber os på, at behandlingen skal være en god oplevelse for alle. Langt de fleste børn føler sig trygge og slapper godt af under behandlingen. Hvis dit barn græder, vælger vi som regel at stoppe og lade barnet finde trøst hos mor. Vi behandler aldrig et grædende barn, hvis du føler dig utryg ved situationen.

Ja. Fordi behandlingen er tilpasset det enkelte barn, kan alle tåle det. Det betyder ikke, at det altid er den bedste løsning for dit barn. Derfor undersøger vi dit barn grundigt, og sammen finder vi den bedste behandling for dit barn.
Nej, det er ikke nødvendigt. En kiropraktor har diagnose-ret på lige fod med en speciallæge. Det er derfor ikke nødvendigt med en henvisning for at få tilskud.

Få svar fra kiropraktor i slagelse

Kontakt os vedrørende spørgsmål om kiropraktor behandlinger for børn

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om kiropraktor behandlinger for babyer/børn eller ønsker hjælp. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Kontaktformular
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Persondatapolitik