Holdtræning i Slagelse

Få en sund og aktiv livsstil på vores klinik! Vi tilbyder forskellige holdtræningstilbud, herunder motorisk udvikling for børn, mave-ryg-hold og Qi Gong træning. Forbedr bevægelsesfærdigheder og opnå afslapning i vores specialiserede holdundervisning.

Træning for hold

Kasper har taget diverse kurser indenfor stabilitetstræning af både voksne og børn, samt kurser i mindfulness.

Mave-ryg-hold

Når dit barn viser udfordringer med motorisk udvikling, kan specialiseret behandling hjælpe med at forbedre deres bevægelsesfærdigheder. Dette inkluderer at nå vigtige milepæle som kravling, rejse sig op og gå samt udføre komplekse bevægelser ved at styrke kropsstabilitet, muskelkontrol og koordination.

Qi Gong

Ved at anvende specialiseret behandling og evaluere muskulære ubalancer og svagheder, kan terapeuten hjælpe med at forbedre barnets kropsholdning og bevægelsesmønstre. Dette fremmer optimal bevægelse og støtter en sund udvikling.

Træning med faglig vejledning

Læs herunder hvilke hold vi tilbyder. Har du spørgsmål til holdene så kontakt klinikken på 58534555.

Fysioterapeuter i Slagelse

Kasper Schiøtt
Jensen
Gitte
Skjærbæk

Mave-ryg-hold

Holdet hvor der primært fokuseres på maven og ryggen. Her trænes de stabiliserende muskler omkring vores rygsøjle. Der er to niveauer level 1 og 2. Core-Fys 1 starter med at bygge det gode fundament op, og derefter bliver kroppen gradvist stærkere og mere stabil til de mere avancerede øvelser. Core-Fys 2 er, for dem som træner i forvejen, men har brug for instruktion til at mærke, hvad den korrekte opspænding er, eller for dem som er gået videre fra hold 1.

Begge hold forløber over 8 uger og koster 800 kr. i alt. Der ydes tilskud fra Danmark.

Begge hold kræver at man selv, kan komme op og ned fra gulv. Ellers tages der hensyn til den enkelte deltager.

Qi Gong

Lene Belling – som ud over at være en af vores sekretærer – er certificeret Qi Gong og Mindfulness Instruktør og det er hende der underviser på vores Qi Gong hold hver onsdag kl. 18.15 – 19.30.

Holdet er for alle, da Qi Gong er en meget blid form for træning som ikke kræver den samme smidighed som man fx kender fra yoga.

Alle øvelser foregår stående og de langsomme bevægelser kordineres med et dybt og roligt åndedræt. Qi Gong kaldes også for Mindfulness i bevægelse, og de blide bevægelser ligner meget det man kender fra Tai Chi.

Qi gong er perfekt træning, hvis du føler dig stresset og har brug for at træne kroppen på en blid måde, samtidig med at du kommer helt ned i gear.

Vi træner i afslappet tøj og bare tæer.

Timen afsluttes med 15 minutters liggende afspændingsmeditation.

Få svar fra kiropraktor i slagelse

Kontakt os vedrørende spørgsmål om holdtræning

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om holdtræning eller ønsker hjælp. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Kontaktformular
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Persondatapolitik