Kiropraktisk behandling af ældre i Slagelse

Hos ældre kan kiropraktisk behandling forbedre og optimere kroppen generelle funktioner og mindske aldersforandringer ved forbedre og vedligeholde dit fysiske og mentale helbred samt medvirke til at du kan holde dig aktiv og være uafhængig – i sidste ende kan det derved måske mindske din risiko for sygdom og symptomer.

Kiropraktor behandlinger af ældre

Kiropraktisk behandling er ikke en belastning for led og knogler hos den ældre patient, men kiropraktoren tager altid udgangspunkt i patientens alder og tilstand inden det besluttes, hvilken behandling, der vil være den bedste for patienten.

Slidgigt

Hverken kiropraktor eller nogen anden manuel behandler kan få slidgigt til at forsvinde, men eventuelle smertegivende følgereaktioner kan godt behandles, og derfor kan gener fra slidgigt ofte lindres med den rette behandling i kombination med motion og træning.

Knogleskørhed

Selv om man lider af knogleskørhed, kan man godt blive behandlet af en kiropraktor i Slagelse. Behandlingen tilpasses altid til patienten og til problemet, og kiropraktoren har mange forskellige muligheder, når en smerte skal lindres. Bestil tid til en samtale, hvor vi kan afklare et evt. behandlingsforløb.

Sammenfald i ryggen

De fleste personer med sammenfald i ryggen (kompressionsfraktur) lider af aldersbetinget knogleskørhed. Man kan også få knogleskørhed af andre årsager end alder, og hvis ryggen bliver udsat for et tilstrækkelig stort tryk, kan også helt normale knogler give efter.

En alderdom uden smerter eller med øvelser til at holde dem nede

DIN BEVÆGELIGHED OG FUNKTION I FOKUS

Som kiropraktore er det vores fornemmeste opgave at møde dig, der hvor du er og ikke mindst at forbedre din livskvalitet ved at forebygge og yde hjælp. Derudover at optimere din krops- og symptomsforståelse samt egenindsats.

Kiropraktorer i Slagelse

Marco
Seistrup
Frederikke
Stauersbøll
Louise Schade
Berg
Marc Bjerre
Fleury
Henrik Slott
Hansen

Få svar fra kiropraktor i Slagelse

Ofte stillede spørgsmål om kiropraktor behandlinger for ældre

Hvis du ikke kan finde det svar du leder efter nedenfor, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Det er en skrøne, at man får løse led eller slidgigt af at blive behandlet af en kiropraktor.

Selv ved gentagne behandlinger får man ikke løse led. Tværtimod normaliseres leddenes og musklernes funktion, hvilket må formodes at forebygge slidgigt, da adskillige videnskabelige undersøgelser viser, at led med dårlig funktion fører til slidgigt.

Ja. Flere videnskabelige undersøgelser har bevist en god effekt af kiropraktisk behandling.

Derudover viser undersøgelserne, at den bedste behandling til akutte (kortvarige) smerter er kiropraktisk behandling, og hvad angår længerevarende smerter (mere end tre måneder) vil kiropraktisk behandling kombineret med genoptræning give det bedste resultat.

I forhold til andre behandlingstyper er det kiropraktiske behandlingsforløb ofte kortere.

Hvor mange behandlinger der kræves, vurderes individuelt fra kiropraktor til kiropraktor og fra den ene behandling til den næste – alt efter hvor hurtigt patienten oplever bedring i sin fysiske tilstand.

Eksempelvis vil forløbet for behandlinger af langvarige smerteproblematikker ofte være lange, hvor et akut lændehold typisk kan behandles hurtigt, hvor patienten er smertefri efter ganske få behandlinger.

Børn vil generelt reagere hurtigt på kiropraktisk behandling, og deres behandlingsforløb vil derfor oftere være forholdsvis korte.

Ja, også uden en henvisning fra egen læge.

Effekten af behandlingen kan mærkes på forskellige tidspunkter alt efter hvad du modtager behandling for. Ved kroniske forstyrrelser af eksempelvis nervesystemet kan effekten af behandlingen mærkes gradvist gennem både uger, måneder og år – ved en kronisk lidelse kan en behandling ikke altid afhjælpe problemet øjeblikkeligt.

Få svar fra kiropraktor i slagelse

Kontakt os vedrørende spørgsmål om kiropraktor behandlinger for ældre

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om kiropraktor behandlinger for ældre eller ønsker hjælp. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Kontaktformular
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Persondatapolitik