Kiropraktor i Slagelse
uden ventetid mod smerter i kroppen

Vi har kiropraktorer i Slagelse, som behandler babyer, børn, voksne og ældre mennesker. Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark.

Kiropraktor behandlinger

Vores kiropraktorer i Slagelse kan hjælpe dig til et bedre liv ved bl.a. afhjælpning af lændesmerter, iskiassmerter, hovedpine, arm- og bensmerter, diskusprolaps, bækkenløsning, skader hos børn, kolik og meget andet.

Lændesmerter

Lændesmerter er smerter eller ubehag i den nederste del af ryggen. De kan opstå pludseligt eller gradvist, og smerterne kan variere fra ganske lette til meget stærke.

Hovedpine

Hovedpine har mange sammensatte årsager og er for mange forbundet med en væsentlig forringelse af livskvalitet. De tre hovedpinetyper, som responderer godt på kiropraktisk behandling, er spændingshovedpine, nakkehovedpine og migræne.

Børn og kolik

Børn og unge kan i princippet opleve de samme gener fra kroppens muskler og led, som voksne. Kiropraktorhuset har dygtige kiropraktorer, der har efteruddannet sig inden for behandling af børn og har stor erfaring med børn i alle aldre.

Et godt liv er et liv uden smerter eller med øvelser til at holde dem nede

Lyt til din krop - den fortæller altid sandheden

Kiropraktik er den form for behandling, hvor man bruger en teknik der er kendetegnet ved, at man med en lille og hurtig bevægelse, fremkalder et ”knæk”, genopretter normal biomekanik og led funktion. Vores behandlingsteknik og behandlingsforløb er tilpasset den enkelte patient. Ud over kiropraktor teknikken bruger vi chockbølge/trykbølge for at løsne muskler.

Kiropraktorer i Slagelse

Marco
Seistrup
Frederikke
Stauersbøll
Louise Schade
Berg
Marc Bjerre
Fleury
Henrik Slott
Hansen

Kiropraktor i Slagelse

Behandlinger for ældre

Alle kan få ondt i nakke, ryg eller andre dele af kroppen – men selvom du er ældre skal du ikke finde dig i smerter, for der kan være god hjælp at hente! Der er ingen aldersgrænse for hjælp hos kiropraktoren. Alder i sig selv er ingen hindring for at få hjælp hos kiropraktoren. Når kiropraktoren har stillet diagnosen vil vejledning, øvelser og behandling tilpasses den enkelte.

Kiropraktor behandlinger i Slagelse for

Babyer og børn

Vi ser en del spædbørn, der i rygleje konsekvent vender hovedet til den ene side og vægrer sig ved at vende det til modsatte side. Ofte bliver baghovedet skævt af at vende hovedet mere til den ene side, og det skæve baghovedet kan være det første forældrene bemærker, og som får dem til at opsøge en kiropraktor. 

KIROPRAKTOR I SLAGELSE MED GODE RESULTATER​

Chokbehandling

Tryk- og Chokbølgerne stimulerer blodcirkulationen, og det er påvist, at de kan udløse nydannelse af blodkar. Bølgerne nedsætter smerteoplevelsen og medvirker til at bryde ”den onde cirkel” af smerte-spænding-smerte. Hæmmende og smertende forkalkninger nedbrydes. Endelig sprænges stive, degenererede celler, hvorved en ophelingsproces sættes i gang. Afhængig af skadesområde og -art suppleres behandlingen med aflastning, indlæg, genoptræning m.m.

Få svar fra kiropraktor i Slagelse

Ofte stillede spørgsmål om kiropraktor behandlinger

Hvis du ikke kan finde det svar du leder efter nedenfor, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ved akut opståede smerter anbefales afkøling af det ramte område. Kulden er med til at dæmpe irritation og hævelse, og kan dermed begrænse skadens omfang og lindre smerterne.
For mange mennesker er den knæklyd der opstår ved manipulation ikke helt ukendt. Det er den samme lyd der kommer når man “knækker” fingre. Når et led manipuleres øges volumen på den omsluttende ledkapsel. I ledkapslen findes en ledvæske, som i en brøkdel af et sekund forvandles til en gas. Derved opstår en lille “eksplosion” som man kalder et “knæk”. Som regel gør det ikke ondt når man f.eks. “knækker” fingre, leddene får blot en følelse af lethed og bedre bevægelighed.
Nej. Kiropraktoren behandler KUN de led med manipulation, der er mindre bevægelige end normalt.
Ja. Der findes teknikker der er så blide, og at også patienter med osteoporose kan hjælpes.
At man har en slidt ryg, betyder ikke, at man ikke kan gå til kiropraktor. Man vil dog nogen gange reagere lidt anderledes på behandlingen, og der kan opstå ømhed efter behandlingen (det kan der også hos folk der ikke har slidgigt). Faktisk kan kiropraktorer hjælpe mange med slidgigt. For når man har slidgigt, får man ofte sekundære biomekaniske problemer, altså funktionsproblemer i led og muskler. Dette kan en kiropraktor hjælpe dig med.
Hvis man har en diskusprolaps kan kiropraktoren give dig øvelser som er med til at afhjælpe problemet, løsne op for (manipulere) låste led og løsne spændte muskler. Kiropraktoren kan ligeledes give dig god information, omkring hvordan du skal forholde dig og hvad du skal være opmærksom på.

Overordnet set er kiropraktoren uddannet til selvstændigt at undersøge, diagnosticere og behandle lidelser i bevægeapparatet, mens fysioterapeuten er uddannet til at behandle lidelser i bevægeapparatet ud fra en andens diagnose (som regel lægens). Kiropraktorens uddannelse har hovedvægt på diagnose og smertebehandling, mens fysioterapeutens uddannelse har hovedvægt på træning. Derudover er der forskelle i de behandlingsteknikker der bruges. Kiropraktoren bruger meget manipulationsbehandling og kombinerer dette med bløddelsarbejde og øvelser.

Ja, med let ændrede teknikker kan man sagtens behandle børn. (Se under spædbørn og børn.)

Få svar fra kiropraktor i slagelse

Kontakt os vedrørende spørgsmål om kiropraktor behandlinger

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om kiropraktor behandlinger eller ønsker hjælp. Du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Kontaktformular
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Persondatapolitik