Kiropraktor i Slagelse

Vi har kiropraktorer i Slagelse som behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker. Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark. INGEN VENTETID!! Vi ved at også du har en travl hverdag. Derfor bestræber vi os på at overholde tiderne, så du ikke skal vente. Vi har for det meste tider samme dag, eller senest dagen efter. Der kan selvfølgelig forekomme perioder, hvor dette ikke er muligt pga ferie, sygdom osv.

Kiropraktor i Slagelse Vestsjælland

Hvad er en kiropraktor?

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Behandlingen består af flere elementer: information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulations-behandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning og forebyggelse.

Alle kan som udgangspunkt tåle kiropraktisk behandling. Behandlingen tilpasses efter alder, størrelse og andre faktorer, som kiropraktoren er uddannet til at identificere efter en grundig sygehistorie og undersøgelse. I få tilfælde vil kiropraktoren slet ikke kunne behandle dig. f. eks. hvis vi opdager, brud, ledskred, infektion, enkelte gigtsygdomme, kræft eller eksempelvis nogle medfødte knogleanomalier. Ligeledes behandler vi ikke, hvis der er neurologiske udfald, som er i forværring. Din kiropraktor er specialist og derfor udannet til at identificere disse tilstande. 

Skal man have en henvisning til en kiropraktor?

Nej, alle kan henvende sig til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Hvis der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der til egen læge.

Læs mere om kiropraktor her.

Læs vores kiropraktorydelser herunder

Vi har taget specielle kurser indenfor behandling af spædbørn, og har gennem mange år opbygget en faglig ekspertise og et godt samarbejde med sundhedsplejersker og motorikkonsulenter. Desuden har vi tværfagligt samarbejde med Husets fysioterapeut, der også er med til at gøre en forskel for de små. Alt fra 3-måneders kolik til KISS-KIDD syndrom.

Det er vigtigt for ældre mennesker at kunne bevæge sig, med så få smerter som muligt. Vi tilpasser vores behandling til alderen og undersøger patienten grundigt inden behandling påbegyndes.

CHOKBØLGE-behandling i Slagelse Behandlingen kan anbefales ved længerevarende smerter i og omkring led, sener, ledbånd, ledkapsler og muskler og ved smertefulde ardannelser efter skader eller operationer. Specifikt: Hælspore Akillessene lidelser Skinnebensbetændelse Springerknæ Løberknæ Osgood-Schlatters syge Trochanter Bursit Tennis-, golf- og musearm Biceps- og supraspinatus-tendinit Frossen skulder Kalkskulder

Find din kiropraktor i Slagelse

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse har vi samlet faglige, dygtige og erfarne kiropraktorer til at tage sig af vores klienter. Du kan møde vores kiropraktorer herunder.

Du kan finde vores andre medarbejdere her.

Henrik Slott Hansen

Henrik er uddannet kiropraktor fra SDU i Odense i 2001 og har arbejdet i klinikken siden. 1. juli 2015 overtog Henrik klinikken og har siden stået for den daglige drift. Henrik har stor erfaring i at behandle babyer.

Marc Bjerre Fleury

Marc er uddannet kiropraktor fra Palmer i 1986. Han er et kendt ansigt på klinikken da han har arbejdet her alle årene. Marc har en bred erfaring indenfor behandling af hele kroppen hos unge såvel som ældre.

Maria Salgaard Elwen

Maria bor i Odense med sin mand Silas og deres søn Erik.

Hun uddannet fra  Syddansk Universitet i Odense i 2015 og har arbejdet hos Kiropraktorhuset Slagelse siden 2017.

Hendes store interesse er behandling af babyer og børn, som hun har taget en del efteruddannelse indenfor.

Privat elsker Maria at bage store kager og svømme.

Ann Aalling

Ann er uddannet kiropraktor juni 2021 fra Syddansk Universitet i Odense.

Hun vægter en grundig undersøgelse og behandling højt, og brænder for at hjælpe patienterne til smertelindring og øget bevægelighed, med så få behandlinger som muligt. Hun behandler alle aldre, fra spædbørn til ældre.

Frederikke Stauersbøll

Frederikke er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2019.

Hun har siden da, arbejdet på Rygmedicinsk ambulatorium i Middelfart samt på privat klinik.

Hun har været hos Kiropraktorhuset Slagelse siden april 2021.

Frederikke behandler patienter i alle aldre, og har en stor interesse i behandling af børn samt i behandling af hovedpine.

Mette Gregersen

Mette er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2022.

Hendes interesse spænder bredt omkring bevægeapparatet, fra den mere almindelige rygpatient til mere specifikke problematikker i blandt andet skulder og fødder. 

Derudover har hun en særlig interesse for det tværfaglige samarbejde med patienten i fokus.

Tina Gotfred-Iversen

Tina Gotfred-Iversen blev uddannet kiropraktor i 2010 fra Syddansk Universitet i Odense. Tina arbejder halv tid her på klinikken og halv tid på Røntgenafdelingen på Sygehus Lillebælt som beskrivende kiropraktor.

Tina lægger vægt på den enkeltes problematik og arbejder gerne tværfagligt for at opnå det mest optimale behandlingsresultat.

Tina har en efteruddannelse i muskuloskeletal-ultralydsskanning.

Privat bor Tina med mand og 2 børn. Fritiden bruger hun med orienteringsløb, styrketræning og forskelligt håndarbejde.