Fysioterapeut i Slagelse

I Kiropraktor Huset tilbyder vi fysioterapi fra vores dygtige fysioterapeuter i Slagelse, hvor hele din krop er i fokus. Et typisk behandlingsforløb kræver en ordentlig undersøgelse.

Hvorfor undersøges hele kroppen? Fordi at andre områder i din krop, kan give de begrænsninger og smerter, som du oplever.

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse arbejder vores fysioterapeuter helhedsorienteret, kombinationen med manuel behandling og øvelser, er i vores overbevisning den bedste vej til målet.

Alle patienttyper behandles her I huset uanset hvilken problematik der er tale om. Fysioterapeuterne lægger en plan for dig, og for det videre forløb. Der er løbende evalueringer for at sikre, at du modtager den bedste kvalitet i behandlingen.

Læs mere herunder, hvad vores fysioterapeut i Slagelse tilbyder af ydelser.

Fysioterapeut i Slagelse

Hvad er en fysioterapeut?

En fysioterapeut er en fagperson som kan forbedre og fremme klienters fysiske bevægelighed og livskvalitet. Fysioterapeuters rolle kommer til kort når en klient har bevægelsesbesvær eller funktionsbesvær, som kan være forårsaget af sygdom, alder eller skader.

Hvis du behandles af en fysioterapeut i Slagelse hos Kiropraktorhuset er du sikret grundige undersøgelser og overvejelser, samt analysering af din nuværende situation omkring bevægelighed, muskler og led. 

Vores fysioterapeuter i Slagelse sørger altid for at være informative og give tydelig vejledning og træning til klienter.

Vejledningen fra vores fysioterapeuter er opbygget ud fra den specifikke viden og faglighed som besiddes ud fra uddannelse og kurser, samt en dybere forståelse af kroppens opbygning.

Du kan læse mere om fysioterapi på sundhed.dk.

Du kan finde lignende ydelser herunder

På klinikken har vi forskellige holdtræningstilbud. Dog har alle holdene det tilfælles, at de er superviseret af vores fysioterapeut Kathrine, som er højt fagligt uddannet.

Fysioterapeut Kathrine har taget kurser indenfor Dynamic Neuromuscular stabilization, DNS. DNS er et behandlingskoncept, som har den naturlige udvikling hos børnene i tankerne.

Find din fysioterapeut i Slagelse

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse har vi samlet faglige, dygtige og erfarne fysioterapeuter til at tage sig af vores klienter. Du kan møde vores fysioterapeuter herunder.

Du kan finde vores andre medarbejdere her.

Gitte Skjærbæk

Gitte er uddannet fysioterapeut og varetager individuel vejledning og behandling.
 

Kasper Schiøtt Jensen

Kasper er uddannet fysioterapeut.