Medarbejdere

Vores medarbejdere er dedikerede, professionelle og uddannet til at tage sig af vores patienter.

Erik
Andersen
Massør
Erik er 44 år og bor i Slagelse. Han er uddannet fysiurgisk massør hos Klinik Tengberg i Næstved i 2008. Erik har siden arbejdet som massør hos Falck Healthcare og på klinikker og som selvstændig udekørende med firma aftaler.
Louise Schade
Berg
Kiropraktor
Louise er uddannet kiropraktor fra Syddansk universitet i 2020. Hun har siden da arbejdet i privat praksis i Sønderborg, og er startet ved Kiropraktorhuset Slagelse november 2022. Hun bor i Odense sammen med sin mand Johan og deres søn Carl-Emil. Louise behandler alle typer af bevægeapparatsgener, og har en stor interesse for behandling af ældre. Hun gør gerne brug af dry-needling/akupunktur.
Marc Bjerre
Fleury
Kiropraktor
Marc er uddannet kiropraktor fra Palmer i Iowa i 1985. Han er et kendt ansigt på klinikken da han har arbejdet her alle årene. Marc har en bred erfaring indenfor behandling af hele kroppen hos unge såvel som ældre.
Henrik Slott
Hansen
Kiropraktor, Klinikindehaver
Henrik er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2001. Han har siden 2015 været indehaver af Klinikken. Han ser en bred vifte af patienter og har stor erfaring med behandling af børn.
Kasper Schiøtt
Jensen
Fysioterapeut, Massør
Kasper er fysioterapeut og massør her i huset. Han er desuden uddannet fitness instruktør, kostvejleder og mindfulness instruktør.
Marco
Seistrup
Kiropraktor
Marco er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2022. Hans interesse spænder bredt omkring bevægeapparatet, fra den mere almindelige rygpatient til mere specifikke problematikker i blandt andet skulder og fødder. Derudover har han en særlig interesse for det tværfaglige samarbejde med patienten i fokus.
Gitte
Skjærbæk
Fysioterapeut
Gitte er uddannet fysioterapeut i 2014 i Roskilde, og har, ud over et tre-måneders vikariat på ortopædkirurgisk afdeling, arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut siden da. Gitte har interesse for børns motoriske udvikling, ligesom hun har kurser inden for bl.a. McKenzie og Mulligan, som er mobiliseringsteknikker. Gitte har været hos Kiropraktorhuset siden november 2020.
Frederikke
Stauersbøll
Kiropraktor
Frederikke er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2019. Hun har siden da, arbejdet på Rygmedicinsk ambulatorium i Middelfart samt på privat klinik. Hun har været hos Kiropraktorhuset Slagelse siden april 2021. Frederikke behandler patienter i alle aldre, og har en stor interesse i behandling af børn samt i behandling af hovedpine.
Belinda
Thorshauge
Massør