Massør i Slagelse

Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder massage, der virker ved at gennemarbejde hver eneste muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning, af musklerne medfører øget blodgennemstrømning i det masserede område. Derved stimuleres kredsløbet, og endorfin (kroppens naturlig morfin) udskilles for dermed at nedsætte smerten. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppens udskilning af affaldsstoffer øges, hvilket medfører større bevægelighed.

 
Massør i Slagelse Massage af spændte muskler 4200 Slagelse

Massage af spændte muskler

Massage kan kombineres med akupunktur, og kan være et effektivt supplement til din kiropraktiske behandling. Vi har 2 massører på klinikken: Belinda Thorshauge og Erik Andersen. Vi har i klinikken et godt samarbejde og kommunikation mellem kiropraktor og massør, hvilket betyder, at kiropraktoren, som har undersøgt dig, snakker med massøren om dine problemområder. Derfor kan du altid være sikker på, at du får den helt rigtige behandling for netop dit problem. Massøren tilpasser sig det enkelte menneske, og sammensætter behandlingen i forhold til klientens fysiske og psykiske tilstand. I Kiropraktorhuset tilsigter vi at kigge helhedsorienteret på kroppen, dvs. at vi ikke blot behandler symptomatisk, men finder og behandler ubalancerne i kroppen, og forholder os til evt. årsager og sygdomme.

Priser på massage i Slagelse

Vi har listet priser op på massage i Slagelse. Hvis du har specifikke behov, så kontakt os.

30 Minutter

Massage
310 Kr.
  • Dybdegående massage
  • Rygmassage
  • Nakkemassage

60 Minutter

Massage
575 Kr.
  • Dybdegående massage
  • Rygmassage
  • Nakkemassage

Find din massør i Slagelse

Hos Kiropraktorhuset i Slagelse har vi samlet faglige, dygtige og erfarne massører til at tage sig af vores klienter. Du kan møde vores massører herunder.

Du kan finde vores andre medarbejdere her.

Belinda Thorshauge

Belinda Thorshauge er en kompetent behandler der varetager effektiv dybdegående fysiurgisk behandling ved brug af nogle af de bedste behandlingsteknikker. Hun integrerer teknikkerne i et individuelt behandlingsflow alt afhængig af problematik og behov.

Erik Andersen

Erik er uddannet massør.