JOB 1

Kiropraktor

JOB 2

KIROPRAKTORHUSET

Vi er i alt 3 kiropraktorer i KiropraktorHuset, hvoraf 2 er uddannet på Palmer College Of Chiropractic Davenport, Iowa i USA og den 3. kiropraktor på Syddansk universitet i Odense. Vi har derudover en kiropraktor, der kommer tirsdage og udfører Chokbølgebehandlinger, samt en massør og akupunktør, der er her hver torsdag. Vi har alle mange års klinisk og praktisk erfaring. KiropraktorHuset er autoriserede af sundhedsstyrelsen samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Vi er også medlem af Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

TÆT PÅ STATIONEN MED GRATIS PARKERING

KIROPRAKTIK FAQ

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Behandlingen består af flere elementer: information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulations-behandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning og forebyggelse.

Skal man have henvisning?
Nej, alle kan henvende sig til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Hvis der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der til egen læge.

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Når du starter i et kiropraktor forløb hos os, skal du regne med at det den første gang tager 30-45 minutter. ⏰ Vi gør nemlig vores bedste for at du bliver diagnosticeret korrekt og får den bedst mulige behandling. 👍

Forløbet:
▶ Sygehistorie
▶ Undersøgelse
▶ Neurologisk undersøgelse
▶ Røntgenundersøgelse (hvis det er indikeret)
▶ Behandling
▶ Rådgivning & forebyggelse

Book en tid til en konsultation nu: kiropraktorklinik.dk/booking/
... See MoreSee Less

Se på Facebook