JOB 1

Kiropraktor

JOB 2

KIROPRAKTORHUSET

Vi er i alt 3 kiropraktorer i KiropraktorHuset, hvoraf 2 er uddannet på Palmer College Of Chiropractic Davenport, Iowa i USA og den 3. kiropraktor på Syddansk universitet i Odense. Vi har derudover en kiropraktor, der kommer tirsdage og udfører Chokbølgebehandlinger, samt en massør og akupunktør, der er her hver torsdag. Vi har alle mange års klinisk og praktisk erfaring. KiropraktorHuset er autoriserede af sundhedsstyrelsen samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Vi er også medlem af Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

TÆT PÅ STATIONEN MED GRATIS PARKERING

KIROPRAKTIK FAQ

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Behandlingen består af flere elementer: information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulations-behandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning og forebyggelse.

Skal man have henvisning?
Nej, alle kan henvende sig til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Hvis der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der til egen læge.

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Musearm er en tilstand, der opstår i forbindelse med langvarigt arbejde foran computeren. Det omfatter gentagne belastninger af muskler, ledbånd, sener og nerver. Typisk opstår denne belastning en forkert arbejdsstilling, hvor tastaturbordet er stillet for højt eller lavt ift. armene.

Hvis du ønsker at forebygge musearm bør du følge disse råd for en bedre (og mere ergonomisk) arbejdsstilling:

» Sørg for at have støtte under håndleddene
» Brug altid en musemåtte
» Anvend tastaturgennemveje (f. eks. Ctrl-C, Ctrl-V) i stedet for at bruge musen
» Begræns omfang af dobbeltklik på musen
» Variér gerne i din arbejdsstilling. Stå op og gå lidt rundt omkring på din arbejdsplads

Skulle du opleve smerter, er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, så vi kan tage et kig på det 🙂
... See MoreSee Less

Se på Facebook