Nakken 2016-11-09T15:22:19+00:00

NAKKEN

Nakkesmerter er den anden hyppigst forekommende lidelse i rygsøjlen. 23% af den voksne befolkning har indenfor de sidste 14 dage haft smerter i nakken eller i området omkring nakken. Den mest almindelige årsag er ensformige bevægelser eller samme stilling i for lang tid.  Desuden kan træk, kulde og stress spille ind. Fysisk overbelastning som fra en piskesmældskade (whiplash) kan også give nakkesmerter. Piskesmældsskaden sker ved at hovedet først slynges i en retning for derefter at blive slynget i den modsatte retning.

Kiropraktisk behandling af nakken afslapper muskulaturen i området og virker frigørende på leddene. Herved kureres en række lidelser, der stammer fra området. Funktionsforstyrrelser, det vil sige nedsat bevægelighed i leddene i nakken kan føre til hovedpine, svimmelhed, smerter og snurrende fornemmelser i skuldre, albuer, hænder og fingre.

Du er altid velkommen til at ringe og få vejledning omkring hvilken type behandling der ville være god for dig. Til behandlingen kan vi få klarlagt, hvorfor smerten er der, og hvad vi kan gøre.