Knæet 2016-11-09T15:27:22+00:00

KNÆET

Forskellige aktiviteter i hverdagen kan udløse knæsmerter. For eksempel kan sport eller arbejde give vrid i knæet. Derved kan en menisk eller et korsbånd beskadiges, hvorefter knæet hæver, og der kommer smerter. Mere almindeligt er det dog, at knæet overbelastes, og dets normale bevægelighed begrænses.

Det er vigtigt, at overbelastningsskaderne behandlesså hurtigt som overhovedet muligt, da menisk og korsbånd ellers kan tage skade.Smerter i knæet kan også skyldes en fastlåsning i din lænd eller bækken? Hvis din lænd ikke fungerer helt optimalt kan nerverne ned til dit knæ påvirkes. Ligeledes kan en skæv bækkenstilling medvirke til at både dit knæ og din fod belastes skævt og forkert. Herved kan der med tiden opstå en belastningsskade, som giver smerter i knæet, uden at du har været udsat for en decideret skade. Kiropraktorhuset Slagelse ser på din rygsøjle, dit bækken og alle andre led som en helhed, og vil derfor altid vurdere både dit knæ, fodled, lænden og bækkenet, hvis du har knæ smerter. Ofte finder vi årsagen ved hjælp en grundig undersøgelse og har også mulighed for at røntgenfotografere dig, hvis det er nødvendigt. Derefter kan vi påbegynde behandling med det samme, hvis dit problem egner sig til kiropraktisk behandling.

Du er altid velkommen til at ringe og få vejledning omkring hvilken type behandling der ville være god for dig. Til behandlingen kan vi få klarlagt, hvorfor smerten er der, og hvad vi kan gøre.