Sportsskader 2016-10-17T07:24:33+00:00

SPORTSSKADER

Behandling af idræts- og sportsskader i Slagelse
Idrætsskader kan være mange ting, blandt andet overbelastningsskader eller akutte skader pga. spark vrid osv. Kiropraktoren er uddannet til at undersøge vurdere og håndtere alle former for problemer i bevægeapparatet og derfor også de problemer der opstår i forbindelse med sport og andre aktiviteter. Det gælder også skulder albue håndled hofte knæ og ankel/fod.

Hos Kiropraktorhuset Slagelse har vi særlig viden og interesse inden for området og stor erfaring i at behandle sportsskader af alle slags. Kiropraktoren kan hjælpe med både forebyggelse diagnose behandling og genoptræning og generelt med at sikre optimal bevægelighed og funktion så der opnås de bedst mulige resultater under udøvelse af en given sportsgren.

I samarbejde med vores massør akupunktør og chokbølge-behandler behandler Kiropraktorhusets kiropraktorer både tidligere og nuværendee liteidrætsudøvere og de ved hvor vigtigt det kan være hurtigt at komme tilbage på banen efter en idrætsskade. De kender til de problematikker der kan opstå i forbindelse med at blive klar til kamp og konkurrence og kan derfor rådgive bedst muligt.