K-Laser 2016-10-17T13:24:53+00:00

K-LASER

Laserbehandling virker smertelindrende og fremmer opheling af skader. Laser reducerer desuden hævelse, betændelse, muskelkramper og stivhed. Laserbehandling består af koncentreret energi, der trænger ned og påvirke kroppens væv, helt ind til den enkelte celle på celleniveau og fremmer kroppens naturlige reparationsmekanismer. Laserlys øger blodcirkulationen og trækker væske, næringsstoffer og ilt med til det beskadigede område. Laser øger hermed cellernes stofskifte og deres produktion af energi (ATP) hvilket vil sige, at kroppens egne reparations mekanismer forbedres. Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75%.

Flere skader behandles med særdeles god effekt herunder sportsskader. Desuden kroniske gener så som tennisalbue, musearm, knæproblemer etc. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at ringe og spørge en af vores kiropraktorer.Laser kan bruges alene eller i kombination med anden kiropraktisk behandling. Der kan højst være tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

Her på klinikken bruger vi den nye kraftfulde K-laser der kan yde op til 12 watt. Antallet af behandlinger er individuelt, men som udgangspunkt kræver akutte skader ca. 6 behandlinger og skader af mere kronisk karakter ca.10-12 behandlinger. Bivirkninger efter laserbehandling er sjældne og kortvarige. Den hyppigste er tiltagende ømhed/smerter dagen efter behandlingen pga. øget blodcirkulation I området.