Fysioterapi 2017-11-22T08:54:57+00:00

FYSIOTERAPI

Kathrine Dybdahl er autoriseret fysioterapeut og varetager alt fra individuel behandling til holdtræning i Kiropraktor huset.
Den individuelle behandling lægger vægt på at hjælpe din krop til at komme i balance. Behandlingen starter med en grundig undersøgelse af hele patienten. Selvom man kommer med et problem et sted, så kan det sagens stamme fra et eller flere steder i kroppen. Det er derfor vigtigt at se på det hele menneske. Derefter påbegyndes behandlingen, som kan variere fra patient til patient. Det kan handle om råd og vejledning i forhold til træning, og hvordan man selv ved simple øvelser kan blive mere stabil, stærk og balanceret. Der arbejdes ud fra at patienten skal være en aktiv medspiller, og det er sammen med fysioterapeuten at der findes frem til en strategi som kan fungere i dagligdagen. I den individuelle behandling arbejdes der også manuelt og det kan være forskellige bevægelighedsteknikker, smertelindring, bindevævsbehandling, tapening m.m.
I huset har vi også holdtræning, som altid er med supervision fra fysioterapeuten. Man får igennem holdtræning bekendtskab til sin egen krop og hvor ens svage og stærke sider er. Holdtræningen omhandler alt fra stabilitetstræning, knæ- hofte hold og morgenhold med fokus på vedligeholdende træning.