JOB 1

Kiropraktor

JOB 2

Fysioterapeut

Fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor individuel og holdtræning søges.

KIROPRAKTORHUSET

Vi er i alt 3 kiropraktorer i KiropraktorHuset, hvoraf 2 er uddannet på Palmer College Of Chiropractic Davenport, Iowa i USA og den 3. kiropraktor på Syddansk universitet i Odense. Vi har derudover en kiropraktor, der kommer tirsdage og udfører Chokbølgebehandlinger, samt en massør og akupunktør, der er her hver torsdag. Vi har alle mange års klinisk og praktisk erfaring. KiropraktorHuset er autoriserede af sundhedsstyrelsen samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Vi er også medlem af Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik.

TÆT PÅ STATIONEN MED GRATIS PARKERING

KIROPRAKTIK FAQ

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Behandlingen består af flere elementer: information og rådgivning, manuel behandling, kiropraktisk manipulations-behandling, bløddelsbehandling, øvelser/genoptræning og forebyggelse.

Skal man have henvisning?
Nej, alle kan henvende sig til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Hvis der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der til egen læge.

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Ny fysioterapeut på klinikken:
Mit navn er Kathrine Dybdahl, og jeg vil være den nye fysioterapeut her på klinikken. Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2013 og har efterfølgende arbejdet på klinik og hospital.

Det jeg kan tilbyde dig som patient på klinikken er både individuelle behandlinger, hvor jeg kan hjælpe dig med den videre træning ift. den udfordring du kommer med. Jeg lægger stor vægt på, at træningen skal give mening for den enkelte og være nemt i en hektisk dagligdag. Yderligere behandler jeg udfra en fysioterapeutisk indgangsvinkel, hvor jeg har stor fokus på ”det hele” menneske.
Jeg starter også holdtræning op på klinikken. Holdene har forskelligt fokus fra alt fra ryghold, knæhold, stabilitetshold m.m. og det fungerer som forløb, som du kan tilmelde dig. Der starter stabilitetshold op d. 9 august fra 17-18 og forløber over de næste 8 onsdage i samme tidsrum. Tilmelding hos sekretæren. På sigt skal jeg også have graviditetshold og børnehold og ligeledes hjælpe forældrene med øvelser til deres barn.
Spørg evt. din kiropraktor om det vil være en god ide for dig at starte hos fysioterapeut. Det skal dog siges, at du ikke behøver at have været hos kiropraktoren for at komme hos mig.
Jeg glæder mig meget til at møde en masse nye mennesker.

De venligste hilsner
Kathrine Dybdahl
... See MoreSee Less

Se på Facebook